De whirlpool die bij uw levensstijl past

AVUZ heeft whirlpools die passen bij elke levensstijl en budget. De whirlpools zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Ontspannen in de bubbels van uw eigen spa

Wilt u een accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek? AVUZ geeft een to-the-point advies en komt met whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag samen met haar BENELUXPARTNER VSB.

Voor een overzicht van alle laatste modellen 2020 en de daarbij behorende specificaties klik hier.

Intelligente oplossingen voor uw spa

Coast Spas zijn het neusje van de zalm op het gebied van spabaden. Oftewel pure verwennerij.

Met het eenvoudig te bedienen besturingssysteem stelt u de richting en intensiteit van de vele water- en luchtstromen naar wens in. Zacht wanneer u heerlijk wilt relaxen, en wat harder als uw vermoeide spieren toe zijn aan een goede massage. Vanzelfsprekend bestaat het assortiment van Coast Spas uit diverse modellen met ieder een geheel eigen indeling, comfort en design. Door een enorme variatie in zitposities, aantal jets en de positie hiervan, slaagt Coast Spas er telkens weer in om voor iedereen een model naar wens te leveren. Klik hier voor een offerte op maat.

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »