• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

OSF® Waterbehandeling

Min: €0 Max: €4000

OSF® waterbehandelingen hebben tot doel bepaalde fysieke of chemische bestanddelen te verminderen, omdat ze enerzijds vervuiling, kalkafzetting of corrosie kunnen veroorzaken of anderzijds ongewenst zijn. Om deze ongemakken, te vermijden is het nodig om het water te behandelen. Men moet met andere woorden de samenstelling van het water zo veranderen dat er zowel proper als hygiënisch kan gezwommen worden

Het OSF® gamma omvat zowel volautomatische waterbehandeling voor uw zwembad zowel met Chloor, Ph en redox, en bijkomende dosering met optioneel vlokkenmiddel of algicide.

Indien u twijfelt, contacteer ons via info@avuz.be en wij adviseren u graag op maat van uw behoefte met een gepast toestel.

 


Waterfriend MRD-2

€2.270,00

De Waterfriend MRD-2 is gebaseerd op de bekende Waterfriend serie en bevat een doseringsmogelijkheid voor chloor en pH. Toestel kan met of zonder internettoegang worden geleverd (standaard met internettoegang, zie keuze menu)

Waterfriend MRD-3

€3.999,99

De Waterfriend MRD-3 is gebaseerd op de bekende Waterfriend serie en bevat een doseringsmogelijkheid voor chloor, pH en redox. Toestel kan met of zonder internettoegang worden geleverd (standaard met internettoegang, zie keuze menu)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »